Donald Trump neagă afirmațiile defăimătoare la adresa lui Meghan Markle

0

Într-un interviu publicat la sfârșitul săptămânii trecute în ziarul britanic The Sun, Donald Trump a fost citat vorbind despre Meghan Markle, folosind termenul „nasty” (care se poate traduce ca neplăcut, obraznic, nepoliticos).

Donald Trump, care va face o vizită oficială în Marea Britanie în această săptămână, a spus în respectivul interviu că nu știa că Ducesa de Sussex s-a referit la el, în timpul alegerilor din 2016, ca fiind „misogin” și „o persoană dezbinatoare”.

„Nu știam asta. Ce pot să spun. Nu știam că ea este o persoană nasty”, ar fi spus Trump, potrivit The Sun.

Președintele american a ținut să precizeze, prin intermediul unei postări pe Twitter, că afirmația este falsă: „Nu am spus niciodată că Meghan Merkle este nasty. Lucru inventat de massmedia falselor știri și au fost prinși în fapt. Oare @CNN, @nytimes și alții își vor cere scuze? Mă îndoiesc!”

Donald Trump va sosi în prima lui vizită de stat oficială în Regatul Unit în această săptămână, însă Meghan Markle nu se va alătura celorlalți membri ai familiei regale pe parcursul vizitei.

Potrivit mai multor reportaje apărute în presa britanică, Meghan Markle a căutat o scuză pentru a evita întâlnirea cu Trump,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.