Donald Trump îi acordă un interviu lui Piers Morgan și spune ce crede, de fapt, despre Meghan Markle

0

Piers Morgan este singurul jurnalist din Marea Britanie care a obținut un interviu cu Donald Trump, Președintele Statelor Unite ale Americii, în timpul vizitei de stat pe care acesta a făcut-o la începutul săptămânii. În cele 30 de minute, Donald Trump a vorbit despre aparentul conflict cu Ducele și Ducesa de Sussex, dar și despre Regina Elisabeta a II-a.

Președintele Statelor Unite a negat afirmațiile conform cărora Prințul Harry l-ar fi ignorat la Palatul Buckingham, spunându-i că este un „om teribil” și descriind-o, de fapt, pe Meghan Markle, ca fiind o persoană bună, care se descurcă de minune cu atribuțiile care i-au revenit în urma căsătoriei regale. În 2016, Meghan a spus despre Trump că este misogin, luând în considerare plecarea din America dacă el va fi ales președinte.

Trump i-a spus lui Piers Morgan: „Ea a fost nasty (care se poate traduce ca neplăcut, obraznic, nepoliticos) cu mine. Și este în regulă pentru ea să fie așa, nu este în regulă pentru mine să fiu nasty cu ea și nici nu am fost. Dar știi ce? Face o treabă bună, sper că se bucură de viață. Cred că este foarte drăguță.” Președintele Statelor Unite a explicat că Prințul Harry nu l-a evitat la Palat, ci din contră: „A…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.