Donald Trump a încălcat protocolul regal când a întâlnit-o pe Regina Elisabeta a II-a

0

Președintele Donald Trump a ținut un discurs în cinstea Reginei la cina de stat de seara trecută, însă a făcut un gest care a uimit internetul. După ce s-a ridicat pentru a ține discursul, Trump a atins-o pe Regină, lucru ce încalcă protocolul regal. Președintele a ținut un discurs emoționant, descriind-o pe regină drept „o femeie extraordinară”.

„Din timpul celui De-al Doilea Război Mondial și până în prezent, Majestatea Sa a reprezentat un simbol constant al acestor tradiții neprețuite. A întruchipat spiritul demnității, al atribuției și patriotismului ce bate cu mândrie în inima fiecărui cetățean britanic. În numele tuturor americanilor, închin acest pahar pentru prietenia eternă dintre oamenii noștri, pentru vitalitatea națiunilor noastre și pentru domnia absolut remarcabilă a Majestății sale, Regina„, a spus Președintele Statelor Unite.

După aceste cuvinte, Regina a ridicat paharul cu vin, însă Președintele și-a pus mâna stângă pe umărul ei drept. Protocolul spune că liderii de stat nu au voie să atingă monarhul, cu atât mai puțin la un eveniment…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.