Doctorul Cristian Andrei, cuvinte grele la adresa lui Giani Kiriță. „Dacă deschide gura se duce în groapă”

0

 

După ce în primul sezon de la Exatlon România a fost concurent, în cel de-al doilea sezon Giani Kiriță a revenit în Republica Dominicană în calitate de antrenor al echipei Faimoșilor. Giani Kiriță este mai tot timpul nemulțumit de echipa sa, stârnit tot felul de discuții.

Doctorul Cristian Andrei a fost invitat la emisiunea Fan Arena, de la postul de televiziune Kanal D, unde a vorbit despre comportamentul lui Giani Kiriță.

„În momentul în care există un eşec, nu trebuie să vorbeşti despre asta pentru că îl bagi în subconştientul omului. (…) Din moment ce ai unii care se bucură şi alţii care sunt trişti, ai o echipă înfrântă. Se simte atmosfera contraproductivă. Tu când vii ca lider şi vorbeşti numai despre tine… Există o tactică, aceea de a motiva prin opoziţie. Dacă ai fost crescut de tatăl tau prin bătăi şi te-ai ambiţionat să demonstrezi că o să reuşeşti. Dar tactica asta funcţionează doar unu la unu”, a menționat doctorul Cristian Andrei.

„Napoleon era lider prin faptul că se făcea iubit. Giani trebuia să se facă iubit, nu să înceapă cu reproşurile. Apoi arăţi şi când e bine şi când e rău, eşti echitabil. În al doilea rând nu te temi de nimeni. În al treilea rând, eşti o persoană pozitivă şi echilibrată şi nu te pui pe tine pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.