DJ Wanda face cursuri de desen la Londra | Ştiri, Vedete

0

DJ Wanda, mutată de curând la Londra împreună cu iubitul ei, Karl, a început anul dând curs unei pasiuni mai vechi: s-a înscris la un curs de desen, prin care își perfecționează inclusiv tehnica de realizare a tatuajelor.

DJ Wanda ia lecții de desen în fiecare zi de miercuri, timp de trei ore: “La începutul lunii m-am încris la cursuri de pictură și desen, unde merg în fiecare zi de miercuri. Cursurile durează 4 luni, iar la final va trebui să prezint o creație originală, la scară mare, folosind tehnicile predate în toată această perioadă. Sunt interesată mai mult tehnica desenului, pe care pot să o aplic ulterior în salonul meu de tatuaje”, – a transmis DJ Wanda.

DJ Wanda, pasionată de acest domeniu, nu se limitează doar la orele petrecute la cursuri, ci și-a amenajat și propriul colț creativ în casa în locuiește în Londra: “Acasă am amenajat propriul meu spațiu în care desenez. Mi-am cumpărat toate ustensilele și consumabilele necesare pentru a continua acasă ceea ce mi se predă la cursuri. Sunt foarte încântată de tot. Întotdeauna am căutat să mă perfecționez în tot ceea ce fac. Îmi va ajuta mult inclusiv la salonul de tatuaje. A realiza un tatuaj reprezintă o muncă dublă: trebuie să fii foarte bun la desen și să știi în același timp și tehnica de a-l aplica pe piele …

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.