DJ Wanda a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă | Româneşti, Vedete

0

Dj Wanda și-a petrecut vacanța în Los Angeles, cu prilejul zilei sale de naștere, și iată că s-a încheiat în cel mai frumos mod cu putință. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Karl, pe plaja din Malibu: “Am spus DA și sunt cea mai fericită. A fost cel mai frumos moment trăit vreodată. A fost locul perfect și momentul perfect!”, – a declarat DJ Wanda.

Dj Wanda și Karl vor împlini în curând un an de relație. Aceasta a primit un superb inel de logodnă cu rubin pe care australianul Karl, cu care locuiește în Londra, îl avea pregătit încă dinaintea vacanței în Statele Unite ale Americii. Karl a ales cu grijă inelul de logodnă, știind că Wandei îi plac rubinele: “Iubesc semnificația lor. Sunt un simbol al pasiunii, al protecției și prosperitătii”, – a spus DJ Wanda.

DJ Wanda a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

DJ Wanda, care tocmai a împlinit 43 de ani, a împărtășit vestea și cu prietenii săi virtuali, anunțându-i printr-un mesaj emoționant: „Am pendulat până acum fără țintă, cu multe interese dar fără culori pe pânza vieții. Acum știu unde duce drumul meu și sunt foarte fericită. Am primit cel mai de neprețuit dar la care am visat dintotdeauna: iubirea. Pe plajă, în Malibu, Karl și-a dorit ca iubirea noastră să devină și mai puternică”, – a scris vedeta pe pagina ei de socializare.

Dj Wanda si iubitul sau, Karl

DJ…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.