Divorțurile anului 2018. Ce artiști și vedete de la Hollywood s-au despărțit

0

Jennifer Aniston și Justin Theroux

Actorii și-au început relația în 2011, după ce au lucrat împreună la pelicula Wanderlust, s-au logodit în 2012 și s-au căsătorit în 2015. Anunțul despărțirii a venit în februarie 2018, ei spunând că decizia de a divorța a fost luată „cu afecțiune și de comun acord” și că au rămas prieteni.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis să ne anunţăm separarea”, spunea cuplul, care preciza că a fost „o decizie comună luată cu dragoste la sfârşitul anului trecut”.

„Suntem doi cei mai buni prieteni care am decis să ne despărţim ca și cuplu, dar dorim să continuăm să ne celebrăm prietenia”, au precizat ei într-un comunicat comun citat de mai multe agenții de presă.

Jennifer Aniston a mai fost căsătorită cu Brad Pitt. Cei doi au divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj, după ce Brad Pitt a părăsit-o pentru Angelia Jolie, de care este în prezent despărțit.

Geena Davis și Reza Jarrahy

Medicul Reza Jarrahy, în vârstă de 47 de ani, a depus în luna mai actele pentru a se despărți de soția sa, actrița Geena Davis, în vârstă de 62 de ani, de invocând diferențe ireconciliabile în căsnicia lor. Potrivit documentelor depuse de acesta, cuplul s-a separat în noiembrie 2017.

Cei doi s-au căsătorit în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.