Diplo „a distrus” nunta lui Joe Jonas cu Sophie Turner

0

Joe Jonas a dezvăluit că prietenul lui, Diplo, „i-a distrus” nunta secretă cu Sophie Turner, deoarece a transmis live întreaga ceremonie, fără să aibă permisiunea celor doi.

„Da, a distrus-o”, a glumit Joe în timpul unui interviu acordat alături de frații săi, Kevin și Nick, la show-ul de radio „Capital Breakfast with Roman Kemp”.

„Îl iubesc pe Diplo, dar își iubește Instagram-ul mai mult decât un copil de 13 ani. Postează la fiecare cinci secunde. El a transmis folosind filtre cu fețe de câini.”

Apoi, Joe a explicat că acest lucru i-a amuzat. „Pur și simplu am râs. Ne-am gândit că a fost ridicol și mi-a plăcut cum a intrat în capelă și se grăbea, ‘Mă duc să asist repede la această nuntă’”.

Diplo a transmis live întreaga ceremonie, Joe Jonas și Sophie Turner căsătorindu-se imeiat după Billboard Music Awards în Las Vegas, după ce au anunțat în octombrie 2017 că s-au logodit.

Fiind un bun prieten, Diplo a răspuns la comentariile lui Joe Jonas, spunându-i pe Instagram: „singurul lucru care a distrus acea nuntă a fost felul în care arătai”.

Citește și:
Priyanka Chopra dezvăluie detalii de la nunta lui Joe Jonas cu Sophie Turner

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.