Din culisele mariajului Laurei Cosoi cu Cosmin Curticăpean. Ce i-a spus soțul la nici o săptămână după ce a născut

0

 

Actrița Laura Cosoi este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în luna iunie a anului trecut, când vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Rita.

Într-un interviu pentru Formula As, vedeta a vorbit despre familia sa. Actrița este foarte fericită alături de soțul ei, care o ajută și o susține în absolut orice. Laura Cosoi a dezvăluit ce gest impresionant a făcut partenerul de viață pentru ea la nici o săptămână după ce aceasta a devenit mămică.

„Pentru noi, venirea pe lumea a Ritei a repre­zentat o încununare a iubirii noastre şi parcă abia acum ne-am aşezat cu-adevărat în matcă. Pe de altă parte, eu am şi noroc, întrucât Cosmin e un om şi deştept, şi înţelept. A fost alături de mine în fiecare clipă şi e în continuare, adică am noroc de un bărbat extrem de implicat, şi ca soţ, şi ca tată – ca tată, doar că nu alăptează, în rest le face pe toate pentru Rita, exact la fel cum le fac şi eu.

… Aş putea să plec de-acasă liniştită şi o săptămână, Cosmin s-ar ocupa de ea la fel ca mine! Cred că toate femeile îşi doresc astfel de bărbaţi şi cred că aşa şi-i şi aleg, în ideea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.