Din culisele filmului-fenomen, care a devenit deja tradiție de Crăciun. Bradul, sarmalele și… „Singur acasă”!

0

Weekendul trecut, postul din Pache Protopopescu a bifat o nouă difuzare a filmului iubit de copii și adulți deopotrivă, „Home alone” – „Singur acasă” și a înregistrat, din nou, pentru al 13-lea an consecutiv, un record de audiență!

Filmul pare a fi deja un fenomen: anul acesta, la nivel naţional, aproape 2,1 milioane de români s-au uitat în fiecare minut la aventurile lui Kevin, interpretat de Macaulay Culkin în compania simpaticului Joe Pesci, banditul Harry și a lui Daniel Stern, în rolul lui Marv, banditul mai blând și mai greu de cap!

„Singur acasă”, film realizat de Chris Columbus în 1990, a fost pentru prima oară difuzat pe un post românesc în decembrie 1995, anul inaugural al PRO TV, moment consemnat atunci de ziarul Libertatea!

 

Opt lucruri inedite despre scenele din „Singur acasă”

Pe forumurile de profil, adulții se declară încântați de redifuzare, deși văd filmul a patra, a cincea sau a zecea oară. Iar copiii sunt fascinați. Pentru toți fanii filmului-fenomen, Libertatea a ales câteva lucruri pe care, poate, nici cei mai fideli telespectatori nu le știau!

John Hughes suferea de anxietate și a scris tot scenariul filmului în doar 9 zile!

Casa familiei McCallister chiar există. Aceasta se află în Winnetka, Illinois, iar proprietarii au locuit în casă în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.