Dima Trofim, despre perioada de doliu: „Am trecut cu foarte mare greutate” | Româneşti, Vedete

0

Dima Trofim, în vârstă de 30 de ani, filma pentru emisiunea „Ultimul Trib” și se afla departe de casă, în Madagascar, atunci când a primit vestea că sora lui a încetat din viață la doar 45 de ani, în luna septembrie a anului trecut. El lupta să câștige marele premiul tocmai pentru a putea să acopere costurile tratamentului care să-i permită Rodicăi să trăiască.

Aceasta fusese diagnosticată cu cancer și se luptase ani la rând cu această boală gravă. După moartea Rodicăi, Dima i-a acuzat pe medici pentru dispariția ei prematură:  „Sora mea trebuia să trăiască! Dar s-a întâmplat uite aşa. E greşeala doctorilor. Acum se fac investigaţii la acest caz şi o să am un răspuns cât de curând o să vedem. Îi simt prezenţa întotdeauna şi nu doar în activităţi” declara el la finalul lui 2018.

Fostul membru al trupei LaLa Band mărturisea atunci cât îi este de greu să meargă mai departe fără cea care l-a educat și la susținut în cariera lui:  „Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepti, să încerci, cu toate că nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi inainte. Mi-e greu. Nu-ți pot spune cu cuvintele mele cum am trecut, sau dacă am trecut, sau nu am trecut, nu ştiu. Nu accept, nu pot să accept. Însă eu am găsit puterea în mine de a merge mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.