Diana Ross nu crede în acuzațiile aduse lui Michael Jackson, iar Barbra Streisand susține că abuzul sexual „nu i-a omorât pe copii”

0

Diana Ross, în vârstă de 74 de ani, a demonstrat că îi rămâne fidelă prietenului său, Michael Jackson, în ciuda controversei din jurul acuzațiilor de abuz sexual prezentate în documentarul realizat de HBO, „Leaving Neverland’. „Asta mă preocupă în această dimineață. Am încredere în ceea ce a fost Michael Jackson, iar pentru mine, dar și pentru alții, a fost o forță incredibilă, magnifică. Opriți-vă, în numele dragostei’, a scris Diana în mesajul postat.

Cuvintele de susținere ale Dianei pentru Michael nu au surprins multă lume, având în vedere prietenia strânsă pe care cei doi au avut-o timp de aproape patru decenii. Diana a fost cea care a descoperit formația The Jackson 5, așa că a avut ocazia să observe evoluția starului, fiind numită mai târziu, tutore al copiilor săi, Prince, Paris și Blanket, în cazul în care Michael sau mama lui, Katherine Jackson, în vârstă de 88 de ani, nu ar fi putut să aibă grijă de ei.

Deși Diana a fost, în mod evident, una dintre cele mai loiale prietene ale lui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.