Diana Ross a avut parte de o aniversare fabuloasă, alături de celebrități precum Beyoncé, Leonardo DiCaprio și familia Kardashian

0

Diana Ross a celebrat împlinirea vârstei de 75 de ani marți seara, la Warwick, în Los Angeles. Potrivit unei surse prezente la aniversare, se pare că unul dintre momentele emoționante ale serii ar fi fost cel în care Beyoncé i-ar fi cântat „La mulți ani” Dianei, timp în care artista ar fi lăcrimat.

În aceeași seară, Diana Ross a ajuns la Hollywood Palladium unde a susținut un concert, alături de fani și prieteni, precum Gabrielle Union, Heidi Klum, DJ Khaled și Bette Midler. Diana a ajuns la concert într-un Rolls-Royce decapotabil, ascultând o melodie interpretată de Michael Jackson, schimbând în timpul show-ului nu mai puțin de cinci ținute.

Vorbind de vestimentație, câțiva dintre invitați s-au simțit responsabili să aducă un omagiu stilului Dianei. Khloe Kardashian a avut o apariție remarcabilă într-o rochie aurie și o coafură asemănătoare Dianei, în timp pe Kourtney Kardashian a optat pentru un costum argintiu din paiete, cu pantaloni evazați. Mama lor, Kris Jenner, a postat o fotografie de pe scenă, alături de Diana Ross, adăugând în descriere „Doar o seară normală de marți cu Diana Ross. La muți ani și îți mulțumim pentru show-ul incredibil!”

Citește și:
Meghan Markle…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.