Diana Bișinicu a primit comandă pentru al doilea copil

0

Diana Bișinicu este foarte atașată de micuța ei, care luna viitoare va împlini 6 ani. Artista își organizează agenda zilnică astfel încât să petreacă destul de mult timp în compania Raniei. „Doamne, când a trecut timpul? E minunat să fii tot mereu prezentă în viața copilului, de dimineață, când se trezește, până seara! O iau cu mine peste tot, suntem tot timpul împreună”, a precizat cântăreața.

La finalul anului trecut, artista a fost pusă în dificultate de fetița ei. Aceasta „a somat-o” să îi facă o surioară și nu a fost doar o simplă… toană. Semn că subiectul e serios, micuța a venit cu promisiuni, pentru a o determina pe Diana să îi îndeplinească dorința: i-a spus c-o va însoți în sala de nașteri și-o va ține de mână, dacă-i va fi frică, iar noaptea, când va plânge bebe, se va trezi ea să-i dea de mâncare. „Mi-a zis că vrea o surioară. Sinceră să fiu, am rămas uimită, pentru că știam că până la 10 ani nu vrea nici o surioară, dar uite că s-a răzgândit”, ne-a mărturisit Diana.

Prin urmare, cântăreața și soțul ei trebuie să se decidă dacă își vor mări familia în curând. „O să vedem, nu știu exact. Până acum spuneam că o să mai așteptăm vreo 2-3 ani, dar dacă ea își dorește, a venit cererea, poate ar fi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.