Dezvăluirile lui Dragoș Pătraru, despre plecarea Irinei Radu de la TVR. „Asta i-a adus sfârșitul”

0

Din noul studio al emisiunii „Starea Nației”, Dragoș Pătraru a vorbit despre momentul în care a acceptat oferta TVR, după ce a plecat cu scandal de la Digi24.

Află câți bani a primit Dragoș Pătraru pentru a încheia colaborarea cu Digi24

„Pe mine m-a vrăjit prietena mea, Irina Radu, pe care o salut și care e pe undeva prin Albania pentru că ăștia au exilat-o rău de tot pentru ce a făcut la TVR. Adică ne-a adus pe noi și asta i-a adus și până la urmă sfârșitul în calitate de PDG (președinte director general), a declarat Dragoș Pătraru, la Interviurile Libertatea Live.

La sfârșitul lunii iunie, Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Nației, a fost concediat de șefa TVR, Doina Gradea.

De altfel, războiul din TVR a ajuns și în Parlament.

„PSD-ul are acolo mai mulți oameni decât toți. PGD-ul TVR (Doina Gradea) a venit la audieri și a spus că va fi sluga necondiționată a puterii”, a afirmat Dragoș Pătraru.

La acea vreme, PSD a venit cu propriile înregistrări şi îl acuza pe Dragoş Pătraru de limbaj licenţios şi ipocrizie. Totul a pornit de la niște înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea, despre jurnaliștii Televiziunii publice, publicate de Dragoș Pătraru.

Directorul TVR își numea o angajată „Cap de porc„, pentru că i-a pus insistent o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.