Dezvăluiri: Whitney Houston a avut o relație amoroasă cu cea mai bună prietenă a ei, Robyn Crawford

0

Cea mai bună prietenă a cântăreței Whitney Houston a dezvăluit în cartea sa, „A Song for You: My Life with Whitney Houston” faptul că cele două au avut o relație amoroasă.

Whitney și Robyn s-au întâlnit pentru prima dată în vara anului 1980, în New Jersey, în timpul unei tabere de vară. Atunci, Whitney nu își începuse cariera. În carte, Robyn a povestit și anumite momente petrecute alături de Whitney. „Pe măsură ce ne-am relaxat, ne-am închis ochii, iar inima a început să îmi bată foarte tare. Ceva s-a întâmplat între noi. Nu ne-am pus etichete, precum lesbiană sau gay. Doar ne-am trăit viețile și speram să fim așa pentru totdeauna,” a scris Robyn.

„Am vrut să fim împreună. Ea a spus că nu mai putem avea relații intime deoarece ar complica mult mai mult situația dintre noi. A zis că dacă oamenii ar afla de noi, ar folosi acest lucru împotriva noastră,” a declarat Robyn. În anul 2000, cele două au încetat să mai colaboreze, moment care a afectat-o extrem de grav pe Whitney, începând să aibă probleme cu alcoolul. „Am realizat faptul că trebuie să mă salvez pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.