Dezvăluiri șocante din trecutul Oanei Lis. Tatăl ei a făcut pușcărie pentru tentativă de omor

0

Viața Oanei Lis nu a fost deloc una ușoară. Soția fostului primar al Bucureștiului, Viorel Lis, a vorbit despre calvarul trăit din cauza tatălui ei, care a abuzat-o sexual.

„Eu 20 de ani nu am vorbit cu nimeni. E un mecanism de apărare, îți bagi în cap faptul că nu s-a întâmplat niciodată. Tatăl meu m-a violat când eram mică și a repetat lucrul ăsta căsătorindu-se cu o altă femeie și a violat, iar, fata acelei femei. Din păcate, sunt printre noi multe femei care au fost violate și nu vorbesc cu nimeni.

Cel mai urât moment… Eram la o cafenea și niște rromi au strigat 20 de minute: Uite-o pe Oana Lis, care s-a culcat cu tatăl ei. A fost cel mai umilitor moment din viața mea… Tocmai de-asta femeile nu vorbesc, pentru că oamenii arată cu degetul spre victimă, nu spre agresor, îți bagă în cap faptul că e vina ta.

Eu în ultimii ani nu mi-am cumpărat nicio pereche de sandale, am băgat toți banii în terapii.

Tatăl meu mi-a băgat în cap că este normal ce se întâmplă, m-a manipulat psihic. Oamenii nu știu, dar tatăl meu a făcut 7 ani de pușcărie pentru tentativă de omor. Mi-a zis că dacă spun cuiva se omoară, mă omoară și pe mine”, a povestit Oana Lis la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Citește și: Mama biologică a băiatului adoptat de Viorica…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.