Detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a întâmplat cu designerul | Româneşti, Vedete

0

Sărbătorile pascale s-au sfârșit tragic pentru Răzvan Ciobanu și familia acestuia. Designerul a murit la doar 43 de ani, în urma unui grav accident de mașină, la intrarea în localitatea Săcele, în apropiere de Năvodari. Acesta petrecuse într-un club și se întorcea acasă când, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, conform Libertatea.ro.

Iată, așadar două greșeli majore pe care le-a făcut Răzvan Ciobanu  – 1. s-a urcat la volan foarte obosit, după o noapte petrecută în club și 2. a circulat cu viteză. A existat și o a treia greșeală mare, aceea că designer-ul nu și-a pus centura de siguranță.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române, după primele investigații.

Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu

Experții nu au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.