Destinul tragic al lui Keanu Reeves | Homepage Slider, Străine, Vedete

0

Viața i-a dat o lecție dură, din care a învățat că lucrurile simple asigură fericirea unui om. Acesta este și motivul pentru care nu îl vedem coboarând din mașini scumpe, cu manechine de braț, ci circulând cu metroul și fiind amabil cu cei din jur. Banii pe care i-ar fi putut arunca pe case luxoase, ceasuri, bijuterii, haine și iubite, actorul preferă să-i doneze organizațiilor caritabile.

La cei 51 de ani, actorul a avut parte de o serie de tragedii, care însă l-au făcut să-și dorească să meargă mai departe.

Când avea trei ani, actorul a fost părăsit de propriul tată. Lipsindu-i figura paternă, Keanu a încercat să țină totuși legătura cu părintele său, însă câțiva ani mai târziu, pentru că mama și frații lui, cu care locuia, se mutau din oraș în oraș, a pierdut contactul cu el. Lipsa stabilității din familia sa i-a afectat și educația. În perioada liceului a fost transferat la patru instituții de învățământ diferite, a trebuit să se confrunte și cu dislexia, ca la finalul celor patru ani să nu-și poată lua diploma de absolvire. Cu toate acestea, actorul a reușit să-și învingă acest handicap, iar acum profită din plin de bucuria pe care i-o aduce lectura.

Și-a pierdut cel mai bun prieten

După pierderea legăturii cu tatăl său, actorul a fost greu încerat de o tragedie….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.