Despre încredere în sine în era machiajului excesiv

0

Nimeni nu este perfect și cu toate ne confruntăm cu mici imperfecțiuni din când în când, ceea ce este total în regulă. Ce surpriză, nu? Trebuie să ajungi să-ți iubești corpul și tenul în orice formă ar fi el, și cu imperfecțiuni, și fără. Dar oare e ușor să ajungi să te iubești pe tine? Ei bine… dacă nu ai ajuns deja singură la această concluzie, află că nu. Tot acest drum lung spre încredere în sine este presărat, din păcate, cu foarte multe frustrări care vin din partea așa ziselor „standarde” impuse de societate.

Și, până la urmă, din cine este formată această societate care impune aceste reguli? Oare sunt anumiți guru ale căror cuvinte sunt literă de lege?

Află că nu toate femeile sunt adeptele unui machiaj foarte puternic, iar unele preferă să-și scoată la iveală frumusețea naturală. „No-makeup makeup” se rezumă la un machiaj natural și care îți permite să îți scoți în evidență trăsăturile, fie că vorbim de ochi, buze sau orice altceva consideri că ar trebui să evidențiezi. Acest tip de machiaj nu necesită foarte multe produse, iar pe lângă asta, este și foarte ușor de realizat. Important este să folosești doar doza de care ai nevoie, pentru ca finalul să fie unul natural. Și totuși, te întrebi dacă trebuie să urmezi o anumită tehnică pentru a realiza acest machiaj? Ei bine, află că acea tehnică se numește încredere în sine. Da, încredere în sine pe care, la un moment dat, din păcate, cele mai multe dintre noi ne-o pierdem.

Dar totuși, ce presupune mai exact acest machiaj natural? Acesta are în centrul său frumusețea naturală, pentru că, da, toate femeile sunt mult mai frumoase naturale. Avantajele acestui tip de machiaj constă în faptul că realizarea lui nu necesită foarte mult timp, dar și faptul că poate fi purtat oriunde și oricând, în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.