Designeri și oameni din lumea modei, uniți în lupta împotriva COVID-19

0

În Europa primul impact l-a avut asupra Italiei, moment care a coincis cu finalul Milan Fashion Week, rezultând în anularea câtorva prezentări, dar și a majorității evenimentelor. Acum designerii vor fi nevoiți să regândească modul în care își vor prezenta colecțiile în viitorul apropiat, dar și care sunt priorițățile pentru casele lor de modă.

Giorgio Armani a fost cel dintâi care a acordat atenție crizei și a luat imediat măsuri pentru a proteja atât publicul, cât și modelele și întreaga echipă. Astfel, a anulat prezentarea oficială pentru toamnă-iarnă 2020 și a optat pentru filmarea show-ului într-un teatru gol și transmiterea live pe pagina oficială a brandului și pe platformele sale de media. Apoi, pe 8 martie a anunțat că dorește să se alăture luptei împotriva COVID-19, donând 1,25 milioane de euro unor spitale și instituții din țară.

Din fericire nu a fost singurul, iar acum nenumărați designeri, case de modă și influenceri se implică activ în acest proces. Donatella Versace și fiica sa Allegra Versace Beck au donat 200.000 de euro secției de terapie intensivă a spitalului San Raffaele din Milano, dar au avut în vedere și Crucea Roșie Chineză pentru care au donat pe 5 februarie 143.000 de dolari pentru criza de materie primă medicală a tării.

Chiara Ferragni a lansat o campanie de strângere de fonduri pe platforma sa digitală care a strans până la ora actuală 4 milioane de euro și a donat 250.000 de euro de care vor beneficia spitale din Napoli, Milano și în general din zona Lombardiei.

Brandul de încălțăminte de lux Sergio Rossi a donat 100,000 de euro spitalelor Fatebenefratelli și Luigi Sacco din Milano, adăugând că toate…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.