Demi Moore se întoarce la antrenamentul fizic după o pauză de patru ani

0

În urmă cu două zile, Demi Moore a anunțat pe contul personal de Instagram că se întoarce la antrenamentul fizic după o pauză destul de lungă. Actrița în vârstă de 56 de ani s-a filmat în echipament sportiv și ochelari de vedere, anunțând reînceperea exercițiilor prin dans. „Nu am mai făcut exerciții fizice de patru ani. Așa că acesta va fi noul meu hobby. Urați-mi noroc!” spune Demi în video.

Într-un alt filmuleț postat, Demi Moore precizează că cele 15 minute (timpul pe care și l-a propus să-l dedice antrenamentului) au trecut foarte repede. Noua activitate a actriței i-a surprins pe fani, anunțul venind la doar o lună după vestea că biografia sa, Inside Out, în care povestește experiențele prin care a trecut în viață, inclusiv despre cele trei căsnicii pe care le-a avut, cu Freddy Moore, Bruce Willis și Ashton Kutcher, va debuta în toamnă.

„Inside Out este, în primul rând, povestea unei femei; faptul că femeia se întâmplă să fie una dintre cele mai admirate actrițe ale vremurilor noastre face ca vulnerabilitatea ei, puterea și acceptarea de sine să rezoneze cu atât mai mult cu cei care citesc cartea”, spune Jennifer Barth de la editura HarperCollins într-o declarație. „Cred că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.