Demi Moore, declarații surprinzătoare despre Ashton Kutcher

0

Demi Moore a făcut numeroase dezvăluiri șocante despre căsnicia cu Ashton Kutcher, actrița spunând că acesta s-a întrebat dacă alcoolismul este o problemă reală.

Demi Moore a apărut luni în emisiunea Red Table Talk, difuzată pe Facebook, pentru a vorbi despre problemele sale cu dependența de droguri și alcool, precum și despre căsnicia cu actorul Ashton Kutcher. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani, divorțând în 2013.

„Am deschis ușa alcoolului după aproape 20 de ani”, le-a spus Demi Moore gazdelor Jada Pinkett Smith, Willow Smith și Adrienne Banfield. „Am rămas însărcinată și apoi am pierdut copilul la aproape șase luni. Când nu am putut rămâne din nou însărcinată, sentimentul de vinovăție pe care l-am simțit a fost uriaș.”

Actrița a participat la emisiune alături de fiicele sale, Tallulah și Rumer Willis și a dezvăluit în trecut că ea a pierdut o fiică pe care ar fi numit-o Chaplin Ray. Aceasta a povestit că după ce a suferit avortul, ea și Ashton au plecat într-o călătorie, iar în timpul unei cine au vorbit despre alcoolism.

„Ashton a zis, ‘Nu știu dacă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.