Demi Lovato și-a închis pagina de Twitter după ce a făcut o glumă privind deportarea lui 21 Savage

0

Cântăreața și-a închis contul după ce urmăritorii ei de pe Twitter au jignit-o amintind de dependența ei de droguri și supradoza pe care a luat-o anul trecut.

Demi a scris: „Până acum, memeurile despre 21 Savage au fost partea mea favorită de la Super Bowl”.

Criticii au început să scrie comentarii dezaprobatoare și i-au atras atenția asupra trecutului ei.

Drept răspuns la toate criticile, Demi a anunțat că își închide Twitterul spunând că: „Dacă tot vă luați de mine pentru o glumă, încercați să veniți cu ceva original care nu implică droguri”.

Înainte de a închide pagina de Twitter, artista a postat o fotografie cu cineva care scrie cu o pană și a spus că „De asta râdeam… nu faptul că cineva este deportat”.

Rapperul 21 Savage, nominalizat de două ori la ediția de anul acesta a premiilor Grammy, a fost arestat, duminică, de Biroul de Imigrări (Ice) din Statele Unite.

Autoritățile au declarat că muzicianul, care este cetățean britanic a intrat în SUA în mod legal în 2005, dar nu a plecat de atunci din State, așa cum prevăd condițiile unei vize de non-imigrant. Rapperul, al cărui nume real este Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, a fost plasat în arest și pe numele său au început procedurile de deportare.

Un avocat a lui 21 Savage a declarat că încearcă să-l…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.