Demi Lovato își asumă cu mândrie faptul că are celulită

0

Recent, Demi Lovato a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu ea în costum de baie. Și nu vorbim de o imagine la care a adăugat și câteva filtre, așa cum vedem pe Instagram, ci de o imagine needitată. Cântăreața în vârstă de 27 ani dorește să-și facă urmăritorii conștienți de faptul că celulita nu este o rușine, iar noi trebuie să o acceptăm așa cum este.

Printre vedetele care i-au apreciat imaginea se numără Bebe Rexha, Noah Cyrus, Ruby Rose, Jenna Dewan și James. „M-am săturat să îmi tot fie rușine de corpul meu și să mi-l editez în poze (da, celelalte imagini în costum de baie erau editate și urăsc faptul că am făcut asta, dar este adevărul), iar cei care cred că acela este idealul de frumusețe, eu nu sunt așa. Vreau ca acest nou capitol din viața mea să fie despre cum să fii autentic decât să încerc să mulțumesc standardele altora”, a fost descrierea lui Demi Lovato la imaginea de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.