Delia Rus a făcut super show în deschiderea concertului LP

0

Delia Rus a deschis concertul LP de luni, 24 iunie, cu un setlist format doar din piese proprii și reinterpretate alături de o trupă live.

Purtând un costum alb semnat Styland, tânăra artistă Delia Rus a urcat pe scenă la ora 20:00, pentru 30 de minute pline de muzică, energie și iubire. Totodată, Delia Rus a profitat de ocazie pentru a face premiera piesei „Printre degete”, ce urmează a fi lansată în luna iulie. Prestația ei nu a trecut neobservată, fiind îndelung aplaudată atât de public, cât și de LP, care a urcat la scurt timp pe scena și i-a mulțumit în repetate rânduri Deliei pentru prezență.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia Rus îmbină o fată inocentă cu un storytelling modern, ce au dat naștere unor piese precum „Dacă pleci’, „Inimi Străine’, „Ochii la mine’ (feat. Tranda) și „Fericire / Chip de chin’. Debutând în 2016 cu „Dacă pleci’, lansările artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Succesul lansărilor sale a adus-o în atentia organizatorilor Media Music Awards, Delia fiind invitată să deschidă ediția din 2017 cu noul său single – Inimi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.