Deea Maxer se reprofilează. Face cursuri de manichiură

0

 

Deea Maxer este una dintre veretele de la noi  dispuse să învețe cât mai multe lucruri, din diverse domenii. De curând, vedeta a început să facă cursuri de manichiură.

„O veche pasiune pe care o exploatez acum. De la 0.
O meserie frumoasă care cere sacrificii și care îți dă satisfacții pe măsură dacă ești pasionat și realizezi corect ceea ce faci. Azi s-a încheiat a 4-a zi de curs și sunt fascinată de câte lucruri noi ]nvăt. Abia acum realizez ce complexă e această meserie…câte informații și reguli se află în spatele unei manichiuri perfecte.

Mulțumesc, Tanya, pentru informațiile de aur pe care mi le impărtăsesti zilnic! Pentru râsul tău molipsitor, pentru starea de bine și pentru toată energia pozitivă din academia ta. Mi-ai dat încredere în mine ????
Na, că o fac și pe asta. Deea Maxer-stilist protezist unghii false”, a dezvăluit artista pe contul său de socializare.

„Nu cred că o să renunț niciodată la scenă pentru că a fost prima mea dragoste, a fost locul unde soțul meu, Dinu, m-a urcat. Pe scenă. Și nu cred că am să renunț vreodată. Dar dacă se consideră, la finalul cursului, că am talent și am potențial în domeniu, chiar mă gândesc să îmi deschid ceva în acest domeniu. pentru că am timp și vreau să-l valorific cumva. Culmea e că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.