Declarațiile lui Amber Heard descriu personalitatea abuzivă a lui Johnny Depp

0

Potrivit documentelor obținute de The Hollywood Reporter, Amber Heard susținea că ea și Johnny Depp aveau o poreclă pentru alter ego-ul lui violent. „Johnny și cu mine ne referim la cealaltă personalitate a sa, acea parte a lui care este prezentă atunci când mă bate – îl numim monstrul, l-am numit așa ani la rând. Eram terifiată de monstru.”

Mai mult decât atât, Amber a continuat prin a spune că în data de 21 mai 2016, în timp ce se aflau la casa lor din Los Angeles, Depp a aruncat către ea un telefon, nimerind-o direct în față. Apoi, a început să spargă obiecte din sticlă, inclusiv o lampă și suporturi de lumânări. 

Raquel Pennington, prietena actriței din Aquaman, a declarat că a ajuns la casa celor doi soți după ce a primit un mesaj de la Amber în care îi spunea că Depp a lovit-o în față cu telefonul și că distruge obiecte prin casă. Mai mult decât atât, echipa de securitate ar fi intrat în casă după ce a auzit mai multe țipete, convingându-l pe actor să părăsească locuința.

Într-o depoziție din 18 iulie 2016, după ce au sunat la poliție în acea seară, agenta Melissa Saenz a susținut că nu a recunoscut-o pe faimoasa actriță, Amber refuzând să-și spună numele. De asemenea, agenta de poliție…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.