Declarațiile categorice ale lui Kim Cattrall îi vor întrista pe fanii Sex and The City

0

Fanii aud de câțiva ani buni zvonuri despre reunirea celebrului cvartet din New York, însă Kim Cattrall a declarat că proiectul „nu se va întâmpla niciodată”. Este cunoscut faptul că actrița care a interpretat rolul Samanthei nu este bună prietenă cu Sarah Jessica Parker, alias Carrie Bradshaw, ba din contră.

Și Kim nu contenește să ne reamintească acest lucru. Într-un interviu acordat zilele trecute pentru Daily Mail, actrița a declarat clar vorbind despre o posibilă reuniune: „Niciodată. Nu e pentru mine”.

Ea a mai făcut și o altă declarație, făcând referire la colegele si din serial în special la Sarah Jessica Parker. „Cât trăim învățăm diverse lecții în viață și lecția pe care am învățat-o este că trebuie să lucrezi cu oameni buni și care se distrează. Astfel, potrivit lui Kim Cattrall, colegele ei din Sex and The City nu ar fi deloc „oameni buni”.

Aceasta nu este prima dată când Kim Cattrall a atacat-o pe Sarah Jessica Parker. În 2017, în emisiunea lui Piers Morgan, ea a spus că nu a fost niciodată prietenă cu actrițele din serial. Anul trecut, cele două actrițe din serial au avut un conflict…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.