Decizie de ultim moment! Cine îi va lua locul Andrei la Vocea României?

0

„Vocea României” are o nouă surpriză pentru telespectatori. Sezonul 9 al show-ului îndrăgit de români vine cu schimbări radicale. Horia Brenciu îi va lua locul Andrei, la pupitrul juraților. Andra a afirmat, în exclusivitate pentru VIVA!, că programul extrem de suprasolicitant a făcut-o să renunțe la fotoliul său roșu de la Vocea României. Cu toate acestea, vedeta va rămâne în juriul „Românii au talent”.

„După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

Vocea României este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, stiind că este cea mai bună decizie acum!

De Românii au talent sunt mult mai atașată dupa 9 sezoane încheiate. Așa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă Vocii României și le urez succes prietenilor și colegilor mei care sunt acolo’, a mărturisit Andra, în exclusivitate pentru VIVA!.

În altă ordine de idei,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.