Decizia radicală luată de Diana Dumitrescu. „Nu mai pot, nu-mi mai place”

0

 

Actrița Diana Dumitrescu are planuri mari entru anul care vine. Ea a afirmat, la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, că vrea să facă schimbări în ceea ce privește cariera sa.

Actrița a început cursurile unei școli de design interior.

„Vreau să mă apuc de ceva ce nu are legătură cu televiziunea sau actoria. Demersul deja l-am început. Fac o şcoală în acest domeniu. 2019 va fi un an de încercare, învăţ şi sper că o să-mi iasă.

Nu mă mai regăsesc în ceea ce fac acum. Nu-mi mai place. Fac asta cu drag, dar nu mă mai regăsesc. Nu mai pot, nu-mi mai place. Trebuie să fac ceva în care să mă regăsesc cu totul.

Nu voi renunţa total, dar nu voi mai avea apariţii mondene pentru că nu-mi mai plac. Am o vârstă la care nu îmi mai permit anumite lucruri”, a exlicat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu s-a făcut remarcată ca actriță. De-a lungul anilor, vedeta a jucat în numeroase telenovele care s-au bucurat de mare succces la public. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a acestui an. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu producătorul Ducu Ion.

Citește și: EXCLUSIV/ „Poliția nu m-a căutat niciodată în trei ani!”. Libertatea l-a găsit în Anglia pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.