Decizia luată de Nicole Cherry, după ce i s-a spus că s-a îngrășat

0

Nicole este foarte atentă la felul în care arată, motiv pentru care, în ultima vreme a petrecut mai mult timp în sala de sport. Vedeta face exerciții fizice aproape în fiecare zi, și  merge la masaj, însă  are și un program alimentar sănătos de la care nu se abate.

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la varsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrati, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, ne-a declarat Nicole Cherry.

„Noul an îmi doresc să fie cel puțin cum a fost și 2018 și la începutul anului să am o vacanță undeva la căldură. Încă nu m-am hotărât unde, dare eu cred că o să se întâmple. Îmi doresc ca și în 2019 să am multe concerte, să mă întâlnesc cu fanii mei,  să am oamenii dragi alături de mine și să fiu înconjurată de dragoste”,  a mai spus artista despre planurile ei pentru 2019.

Recent, artista a vorbit și despre noua ei melodie, care în primele 48 de ore a ajuns să strângă peste un milion de vizualizări pe YouTube. Piesa poartă titlul „Dansează amândoi’, iar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.