De Revelion vedetele noastre cântă în toată lumea

0

Maria Dragomiroiu e în Veneția

Una dintre cele mai mari petreceri care are loc în Italia le este dedicată românilor care s-au stabilit în zonele Padova, Veneția, Vicenția. Maria Dragomiroiu, Gabriela Comăneci și taraful local le vor aminti rezidenților cum se distrează românii de Revelion.

Nicu Paleru îi învață pe irlandezi „să bea vinul cu borcanul”

Emilia Ghinescu și Nicu Paleru își așteaptă compatrioții la Dublin, în Irlanda, să-i învețe cum „se bea vinul cu borcanul”, după cum zice o melodie de-ale popularului solist de muzică de petrecere.

Anamaria Ferentz și Nicolae Botgros cântă la New York

O petrecere organizată de români pentru români la New York are o „distribuție’ de festival. Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii, Ion Paladi, Ionuț Dolănescu, Ana Dabija, Lilia Roșca, Anamaria Ferentz, grupul Bucovina și formația Amor propun un chef dansant pe cinste.

 

Dinu Iancu Sălăjanu  și Gabi de la Oradea, Revelion la Londra

Și la Londra se lasă cu chef românesc, „cel mai tare din Regat”, cum este „trâmbițat” de organizatori. Gabi de la Oradea, Dinu Iancu Sălăjanu și formația sa de acompaniament, Margareta Clipa sau grupul No Comment vor întreține atmosfera în noaptea dintre ani la două cunoscute restaurante românești din Londra. Tot în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.