De ce Will Smith și Jada Pinkett Smith nu sărbătoresc niciodată aniversarea căsătoriei

0

Will Smith și Jada Pinkett Smith formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete, însă aniversarea zilei în care s-au căsătorit nu reprezintă o prioritate pentru ei.

„Este mai mult un parteneriat de viață așa că nu trebuie sărbătorit într-o zi anume”, a declarat Jada, în vârstă de 47 de ani, în cel mai recent episod al show-ului său, „Red Table Talk”.

„Noi nu mai sărbătorim această zi în sensul că contextul uniunii noastre este acum complet diferit”, a mai precizat ea.

Will Smith și Jada Pinkett Smith s-au căsătorit pe 31 decembrie 1997 și au ajuns la o înțelegere asupra modului în care petrec finalul de an.

„De obicei, de Revelion, lui Will îi place să fie într-o aventură undeva în lume, nu ai de unde să știi exact unde se va duce. Mie îmi place să fiu în casă, nu prin lumea largă”, a mai dezvăluit Jada.

În show-ul „Red Table Talk”, care se difuzează pe Facebook, alături de Jada mai apare și fiica ei, Willow, dar și mama ei, Adrienne Banfield-Jones.

Și Will Smith, în vârstă de 50 de ani, a vorbit recent despre relația cu soția lui, dezvăluind de ce ei nu se gândesc unul la celălalt ca fiind căsătoriți. „Ne referim la noi ca fiind parteneri de viață, suntem în acel moment în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.