De ce să nu renunți niciodată la relația ta pentru una ipotetic mai bună

0

Orice relație presupune urcușuri și coborâșuri, și din când în când devenim critici cu privire la dinamica interacțiunii cu partenerul nostru, întrebându-ne: oare n-am putea găsi ceva mai bun? Evident, dacă partenerul tău e un abuzator, un manipulator sau un afemeiat, în mod clar ai putea găsi ceva cu mult mai bun. Așa că sfatul meu este: dacă simți că ești abuzată sau în pericol, nu există nici un motiv pentru care ai rămâne alături de un astfel de partener! Pentru că e mult mai bine să nu fii implicată în nicio relație decât într-o astfel de relație!

Dar dacă partenerul tău este un tip decent, un om bun (cu defecte și calități, ca oricare dintre noi), poate că ar trebui să te gândești de două ori înainte de a te decide să explorezi și alte posibilități. În epoca aplicațiilor de dating, acestea par nelimitate și atât de ușor accesibile, așa că și tentațiile sunt pe măsură! În plus, iarba pare întotdeauna mai verde în grădina vecinului, dar nu știi niciodată dacă nu cumva gazonul e artificial. Lăsând gluma la o parte, sfatul nostru este acesta: dacă partenerul tău este un om care te sprijină și te respectă, nu renunța doar de dragul fluturilor în stomac! Pentru că s-ar putea să sari din lac în puț! Sau chiar mai rău!

E ușor să te gândești la toate felurile în care partenerul tău ar putea să te mulțumească mai mult sau relația voastră s-ar putea îmbunătăți și să-ți spui într-o bună zi: „m-am săturat!” și să te decizi să te desparți. Dar dacă relația voastră e una bună, nu renunța la ea pentru una (doar) ipotetic „mai bună”. Implică-te mai mult și depune mai mult efort pentru a o face și mai bună! Sfatul nostru: inițiază discuții…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.