De ce s-au despărțit Lady Gaga și Christian Carino?

0

Dacă ai urmărit ceremonia de decernare a Premiilor Oscar sau ai citit cel puțin un articol despre cele mai importante momente, sigur ai aflat de momentul emoționant și intim pe care Lady Gaga și Bradley Cooper l-au avut pe scenă.

Cei doi au cântat în duet, iar interpretarea lor a fost atât de… interesantă, încât fanii consideră acum că între cei doi actori este mai mult decât o simplă prietenie, ei având o chimie puternică pe scenă. Aceste ipoteze au fost întărite și de faptul că Lady Gaga și Christian Carino, logodnicul ei, s-au despărțit recent.

Despărțirea lor a fost confirmată pe 19 februarie, însă potrivit unei surse citate de US Weekly, Lady Gaga „nici măcar nu a avut timp să se gândească la ce s-a întâmplat între ea și Christian, din punct de vedere emoțional”. Aceasta nu a comentat public despărțirea, alegând să se concentreze asupra premiilor și nominalizărilor pe care le-a primit (Lady Gaga a câștigat Globul de Aur pentru Cel mai bun cântec și, duminica trecută, și Premiul Oscar în aceeași categorie). Artista a fost văzută fără inelul de logodnă la Premiile Grammy, atunci începând și primele zvonuri.

Așadar, de ce s-au despărțit Lady Gaga și Christian Carino cu adevărat? Motivul este în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.