De ce restaurantul tău are nevoie de un POS Mobil: 4 avantaje

0

Fiecare restaurant are propriile particularități, însă soluțiile digitale pot fi benefice fiecărei afaceri din domeniul HoReCa pentru eficientizarea operațiunilor specifice acestui business. Implementarea unui POS Mobil în restaurant îți poate aduce o mulțime de beneficii. Contribuie la simplificarea procesului de comandă, la reducerea greșelilor umane și la îmbunătățirea experienței clienților. Citește în continuare și află de ce restaurantul tău poate avea nevoie de un astfel de dispozitiv!

Ce este un POS Mobil?

POS Mobile (Point-of-Sale Mobile) este un sistem portabil de gestionare a comenzilor si poate lua forma unui smartphone sau a unei tablete. Acest dispozitiv le permite ospătarilor să preia rapid și corect comenzile clienților și să le trimită la bar sau bucătărie prin intermediul celorlalte sisteme software. Mai precis, un POS mobil pentru ospătari este format din două părți, hardware-ul, adică dispozitivul în sine și software-ul, aplicația folosită în scopul prelucrării comenzilor. 

Beneficiile utilizării unui POS Mobil în restaurantul tău

POS Mobil este un instrument esențial pentru orice restaurant care dorește să-și optimizeze eficiența, productivitatea și să ofere clienților servicii la standarde ridicate. Acesta are multiple avantaje: 

Ajută la eficientizarea procesului de comandă

Un POS Mobil le oferă ospătarilor posibilitatea de a prelua rapid comenzile și să le trimită direct la bucătărie fără a fi nevoie să scrie de mână ce-și doresc clienții să consume. Acest lucru poate reduce considerabil timpul petrecut la preluarea comenzilor și poate minimiza apariția unei erori cauzată de notarea incorectă a comenzii.

 

Mai mult, după ce comanda a fost transmisă către zona de gătit sau de preparat băuturi, ospătarul este notificat pe dispozitiv în momentul în care una dintre comenzi este gata, de unde trebuie să o ridice și care este masa la care trebuie să o ducă. 

Contribuie la preluarea corectă a comenzilor

Eficiența și calitatea serviciilor pe care le oferi clienților pot fi îmbunătățite datorită posibilității de a le procesa rapid comenzile acestora și de a reduce greșelile ce pot apărea în procesul de comandă. Comenzile scrise pe un carnețel și transmise spre zona de preparare a mâncării sunt supuse erorilor. Utilizarea unor POS-uri mobile îi pot ajuta pe ospătari să selecteze corect produsele pe care le comunică clienții, să adauge sau să elimine ingrediente din preparate, iar comenzile acestora sunt afișate la secții exact așa cum sunt preluate la masă. 

Clienții beneficiază de servicii îmbunătățite

Dacă îți dorești să atragi mai mulți clienți, este important să te asiguri că serviciile pe care le oferi acestora sunt îndreptate spre nevoile și dorințele lor. POS-urile Mobile le permite ospătarilor să ofere informații despre produsele disponibile, inclusiv alergenii si ingredientele utilizate la prepararea mâncării. Astfel, clienții pot primi informații concrete în legătură cu preparatele pe care doresc să le consume, iar experiența pe care o au în restaurantul tău poate fi una plăcută. 

Se reduc timpii de așteptare ai clienților

Nu în ultimul rând, POS-urile mobile pot ajuta la reducerea timpilor de așteptare ai clienților. Automatizarea comenzilor poate reduce substanțial timpul petrecut la masă, iar acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra fluxului de vizitatori. În plus, un sistem POS Mobile le oferă ospătarii acces instantaneu la informații actualizate despre produsele și prețurile din meniu, iar acest lucru le permite să răspundă rapid și ferm întrebărilor pe care le au clienții. 

 

În concluzie, prin utilizarea unui POS mobil în restaurantul tău poți contribui la îmbunătățirea productivității ospătarilor, acest lucru având un impact major asupra experienței pe care le-o oferi clienților. Află mai multe detalii despre această soluție digitală și alege să o implementezi în restaurantul tău!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.