De ce Prințul William va lipsi temporar de la aniversarea Ducesei de Cambridge

0

Zilele de naștere sunt un momente special pentru oricare dintre noi și te-ai aștepta ca astfel de aniversări să fie importante și în familia regală.

Ei bine, cel mai probabil sunt sărbătorite în mod corespunzător, însă asta nu înseamnă că membrii familiei regale nu trebuie să lucreze chiar și în acele zile. Kate Middleton își va sărbători o parte din zi singură și asta deoarece Prințul William are deja alte planuri.

Potrivit People, Prințul William va avea un eveniment în dimineața zilei de naștere a lui Kate, 9 ianuarie. Acesta va vizita Royal London Hospital în Whitechapel pentru a se întâlni cu membrii Londons Air Ambulance, alături de pacienți și familiile acestora. Organizația împlinește anul acesta 30 de ani și, cu această ocazie a fost organizată o petrecere la care Ducele de Cambridge a promis că va fi prezent.

Având în vedere că cei doi copii mai mari ai Ducelui și Ducesei de Cambridge, George și Charlotte, merg la școală, Kate Middleton își va petrece probabil cel mai mult timp alături de fiul cel mic, Prințul Louis.

Se pare că viața familiei regale britanice este plină de responsabilități, însă suntem sigure că va exista și o petrecere perfectă pentru Kate Middleton alături de toți membrii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.