De ce nu vrea Rona Hartner să facă sex cu iubitul până la nuntă. „lumea se miră că mai există așa ceva”

0

 

Rona Hartner trăiește o poveste de dragoste cu un francez pe nume Herve. Cei doi s-au cunoscut în luna aprilie a anului trecut, însă nu au întreținut relații intime, preferând ca acest lucru să se întâmple după ce se vor căsători, anul acesta. Herve este muzician – profesor de jazz, dj de muzică religioasă și face gospel electro.

Artista a explicat care este motivul pentru care nu vrea să aibă relații intime cu partenerul ei de viață până la nuntă.

„Simţeam că mă îndrăgostesc, dar nu voiam să rămân la nivel de dragoste, voiam să-l iubesc… Nunta va avea loc anul acesta.

Vrem să facem o căsătorie creştină care, la catolici, e foarte exigentă. Aşadar, suntem într-o logodnă castă. Lumea se miră că mai există aşa ceva.

S-ar zice că e foarte greu, dar e minunat, pentru că descoperim şi depănăm nişte forme ale iubirii pe care altfel le-am fi rărit şi nu am fi ştiut că există”, a explicat Rona Hartner pentru revista Formula As.

Rona Hartner a fost căsătorită cu actorul Rocco Sedano, de care a divorțat în urmă cu 10 ani. Din mariajul lor a rezultat o fetiță, Sumalya.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.