De ce nu se însoară Dan Bittman cu partenera sa de viață: „Nici nu vreau să-mi aduc aminte” | Româneşti, Vedete

0

Dan Bittman și Liliana Ștefan formează un cuplu de 27 de ani și au împreună trei copii, pe Alex, în vârstă de 19, pasionat de muzică, pe Patrick, de 15 ani, pasionat de fotbal, şi pe Mark, mezinul familiei, în vârstă de 12 ani. Cu toate că se iubesc și se înțeleg de minune, cei doi nu și-au unit destinele nici pănă acum și, conform mărturisirilor Lilianei, nici nu intenționează să o facă, chiar dacă în curând vor aniversa 30 de ani de când își împart viața:

„Nici nu vreau să-mi aduc aminte de cât timp suntem împreună. Pentru că asta îmi aminteşte cât sunt de bătrână. (…) Adică de ce am stat aşa până la 29 de ani şi la 30 să faci asta? Asta e doar în mintea noastră. Doar noi, oamenii, ne punem bornele astea… Că sunt 25 de ani, că sunt 30…. Aşa, şi? E acelaşi lucru. Că sunt 29 sau 30, nu are absolut nicio legătură.”” – a spus Liliana Ștefan într-un interviu acordat pentru Ok!Magazine.

Conform unor declarații mai vechi de-ale lui Dan Bittman, se pare că Liliana Ștefan niciodată nu și-a dorit să îmbrace rochie de mireasă sau să poarte verighetă, prin urmare nici nu a așteptat să fie cerută de soție. Dan Bittman, care luna aceasta va împlini vârsta de 57 de ani, a fost recunoscut ca un adevărat cuceritor, în tinerețe acesta iubindu-se inclusiv cu Mihaela…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.