De ce nu ar trebui să aștepti partenerul care să fie cu tine întreaga viață

0

Treptat am construit o noțiune de persoană care să fie cu noi pentru totdeauna. O persoană care să fie mai mult decât Alesul; persoana care ar merge prin foc pentru noi. Am presupus, poate, că vom întâlni persoana aceasta specială într-o cafenea sau la job, dar și că va cunoaște cuvintele potrivite cu care să ne cucerească.

Nu spunem că persoana visurilor tale nu există sau că nu vă veți întâlni în modul imaginat. Nu vrem să facem pe nimeni să se oprească din a-ți căuta iubirea idealizată. Totuși, dacă petreci timpul în cafenele în speranța că o să întâlnești persoana aceea pe care o aștepți – articolul acesta este pentru tine.

Nu se rezumă la „pentru totdeauna”

Ori de câte ori începi o nouă, cu siguranță se găsesc persoane care să te întrebe dacă el este „alesul”.  Asta ar presupune că, atunci când cunoști persoana respectivă, acela este scopul final. Toate drumurile au dus la el sau la ea. Pentru unele dintre noi, a cunoaște iubirea supremă pare că ar valida tot ce a fost înainte, ar șterge toate căutările și ar face să dispară nevoia de a căuta orice altceva.

De fapt, întâlnirea care ți-a fost predestinată nu este punctul unde se oprește totul. Este punctul din care începe. O persoană „pentru totdeauna” este „pentru totdeauna” pentru că amândoi v-ați luat acest angajament. Dacă visezi la Alesul, visează tot drumul pe care acest lucru îl presupune, nu visa doar la momentul în care îl întâlnești.

2. „Pentru totdeauna” s-ar putea să nu se întâmple

Ne îndrăgostim de multe ori pe parcursul vieții. Simțim conexiuni pentru anumite persoane, conexiuni care durează doar zile sau săptămâni. Aceste conexiuni au, totuși o putere foarte mare. Nu le uiți niciodată.

Ce trebuie să conștientizezi este că persoana ta „pentru totdeauna”…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.