De ce n-ar putea Mihaela Rădulescu să fie concurentă la Ferma. „M-ar omorî să fac baie în condițiile în care fac concurenții”

0

Mihaela Rădulescu este prezentatoarea show-ului Ferma, însă vedeta a mărturisit că nu s-ar vedea în postura de concurentă.

Vedeta a explicat și care sunt motivele.

„Mi-am dat seama că există niște elemente aici pentru care m-aș chinui foarte tare. În primul rând, lipsa de intimitate. M-ar omorî să fac baie, duș în condițiile în care fac concurenții noștri. Asta, cu lipsa de intimitate, să trebuiască să te dezbraci cumva în văzul lumii, e o limită. Deși nu pare dar, totuși, nu am făcut nici poze în Playboy, n-am mers niciodată atât de departe. Întotdeauna am avut un moment unde m-am oprit, pentru că nu m-am simțit confortabil.

Aș mai avea o problemă la dependențele astea pe care le avem toți: de ciocolată, de cafea… Din tot sufletul îi admir pe oamenii ăștia că pot. Sunt niște oameni echilibrați, care reușesc să depășească niște adicții… Tare mi-e teamă că n-aș rezista cât rezistă concurenții noștri”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Pro TV.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator.  Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.