De ce Meghan Markle și Kate Middleton nu vor fi niciodată cele mai bune prietene, deși se înțeleg foarte bine

0

Meghan Markle și Kate Middleton nu au un conflict, însă potrivit Us Weekly, nu vor fi niciodată cele mai bune prietene. O sursă a declarat pentru publicație că cele două ducese „nu vor fi niciodată cele mai bune prietene, însă se înțeleg bine”. Motivul pentru care relația lor de prietenie nu va fi niciodată atât de puternică este destul de simplu, cele două „vin din lumi complet diferite”, potrivit sursei citate.

O altă sursă a dezvăluit că cele două sunt apropiate și doar pentru simplul fapt că nu sunt atât de bune prietene nu înseamnă că se află într-un conflict. În plus, potrivit sursei menționate anterior, Ducesa de Sussex se înțelege bine cu toți membri familiei regale. Meghan „a fost caldă și politicoasă cu toți membrii familiei lui Harry”, a declarat aceeași sursă.

În luna iulie a acestui an, o sursă a precizat pentru elle.com că Ducesa de Cambridge a sprijinit-o foarte mult pe Meghan în timpul sarcinii, iar după nașterea lui Archie cele două ducese s-au apropiat și mai mult. „Catherine și Meghan se bucură să petreacă timp împreună, iar maternitatea le-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.