De ce MacKenzie Bezos este mai mult decât fosta soție a lui Jeff Bezos | Străine, Vedete

0

MacKenzie Bezos, mai mult decât fosta soție a lui Jeff Bezos

La începutul lui 2019, cel mai bogat cuplu din lume a anunțat că se desparte. Jeff Bezos, fondatorul Amazon, și soția lui, MacKenzie, au ajuns dintr-o dată subiect de scandal, după ce aventura lui Bezos cu o jurnalistă a atras atenția tabloidelor din întreaga lume.

După ce s-a aflat cine este femeia pentru care cel mai bogat om din lume divorțează și își părăsește familia, lumea și-a îndreptat atenția spre „fosta soție”, despre care nu se știau prea multe lucruri. Așa cum era de așteptat însă, MacKenzie Bezos este mai mult decât o simplă „fostă soție”… și în curând ar putea deveni cea mai bogată femeie din lume.

Cine este, de fapt, MacKenzie Bezos

MacKenzie Bezos este scriitoare. Conform unui interviu, acordat în 2013 revistei Vogue, MacKenzie a mărturisit că a lucrat mai bine de 10 ani la prima ei carte, apărută în 2005. În 2013, ea a publicat cel de-al doilea roman din carieră.

MacKenzie Bezos este mamă. Ea și Jeff Bezos au împreună 4 copii – 3 băieți și o fată adoptată din China.

MacKenzie Bezos l-a ajutat pe soțul ei să lanseze Amazon. Conform Business Insider, MacKenzie a fost alături de Jeff din prima zi a lansării Amazon. S-a numărat printre primii angajați și a lucrat ca și contabilă la începutul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.