De ce Justin Bieber și Hailey Baldwin au amânat cununia religioasă

0

Ceremonia la care deja sunt invitați prietenii și familiile cuplului trebuia să aibă loc, potrivit surselor, chiar în luna ianuarie, însă se pare că Justin Bieber și Hailey Baldwin au decis să amâne evenimentul. Motivul? Nu au găsit data perfectă.

„Ei încearcă să stabilească o dată pentru eveniment și amândoi speră ca acest lucru să se întâmple cât mai curând”, a declarat o sursă apropiată lui Bieber. „În același timp, ei își doresc să aibă alături toți oamenii pe care îi iubesc cel mai mult. Verifică programele prietenilor și ale familei, astfel încât să găsească acea dată la care toți să poată participa. Nu se grăbesc. Sunt deja căsătoriți din punct de vedere legal, însă sunt nerăbdători să sărbătorească evenimentul cu cei dragi lor”.

Bieber și Baldwin au confirmat în luna noiembrie că s-au căsătorit prin intermediul Instagram-ului. Bieber i s-a adresat lui Baldwin într-o postare cu apelativul de „soție extraordinară” și, la scurt timp după, modelul și-a schimbat numele de pe Instagram în haileybieber.

Ei au mai confirmat faptul că sunt căsătoriți și unui fan care a stat la o masă alăturată atunci când cei doi serveau micul dejun. „I-am întrebat dacă sunt căsătoriți și ei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.