De ce își ține Doinița Oancea relațiile departe de ochii lumii. „Nu-mi place să fiu în același pat cu toată lumea”

0

Doinița Oancea trăiește o poveste de dragoste cu Adrian. Adrian Călin este artist plastic, absolvent al Universității Naționale de Artă. La o emisiune de televiziune, vedeta a explicat de ce preferă discreția atunci când vine vorba despre viața sa personală și de nu își dorește o relație cu bărbați cunoscuți.

„Este un pat în care oamenii se tot învârt şi nu-mi place să fiu în acelaşi pat cu toată lumea. Nu cred că am avut vreodată o relaţie cu o persoană publică… Prefer să nu. Ar fi urât, din punctul meu de vedere”, a declarat Doinița Oancea la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

„Întotdeauna caut. Caut bucurii mărunte, lucruri care să mă împlinească sufleteşte, relaţia care să mă împlinească… E mai mic ca mine cu câţiva ani. În afara faptului că este frumuşel, are un caracter foarte frumos. Asta contează foarte mult. Eu am nevoie de tot.

Caut omul lângă care să mă simt foarte în largul meu. Niciodată nu am fost cu un om cu care să nu mă simt în largul meu. Caut sinceritatea. Caut realul. Nu-mi plac oamenii de faţadă. Te prefer cum te-am cunoscut, nu doar de faţadă să încerci să fii altcineva”, a mai spus ea.

Citește și: Libertatea a vorbit cu medicul estetician la care a ajuns o pacientă mutilată de Matteo Politi:…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.