De ce fost prezent și Brad Pitt la aniversarea lui Jennifer Aniston

0

Jennifer Aniston împlinește astăzi 50 de ani, însă actrița și-a sărbătorit sâmbătă seara ziua de naștere la Sunset Tower Hotel în Los Angeles.

De la petrecerea organizată pentru Jennifer nu au lipsit cele mai importante nume de la Hollywood. George și Amal Clooney, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Ellen DeGeneres, Katy Perry, Gwyneth Paltrow și Orlando Bloom sunt doar câteva dintre vedetele care s-au distrat alături de actriță.

Mai mulți invitați au publicat și câteva poze făcute la petrecere în cabinele speciale și se pare că toată lumea s-a simțit bine.

Surpriza serii a fost însă apariția lui Brad Pitt. Potrivit unui martor ocular, el a sosit la 45 de minute după Jennifer Aniston și părea să fie „într-o dispoziție bună și bucuros că se află acolo”, a declarat o sursă pentru ET.

Cu toate acestea, fanii nu ar trebui să se gândească imediat la o împăcare a cuplului. Potrivit E! News, există un motiv pentru care Brad Pitt a sosit la petrecere și nu, cei doi nu formează din nou un cuplu.

„Cineva l-a invitat și pe Brad să vină la petrecerea lui Jen și el a acceptat”, a declarat o sursă pentru E! News. „El a vrut să o sprijine e Jen și a fost o ocazie unică. Dar asta este tot. A fost o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.