De ce femeile puternice și independente au, de obicei, ghinion în viața amoroasă

0

În timp ce unele femei au relații amoroase frumoase și împlinite, pentru altele este foarte dificil să găsească persoana potrivită. Se poate întâmpla să se îndrăgostească de bărbați nepotriviți, ceea ce duce la relații care nu au nicio șansă să reziste în timp.

De obicei, femeile puternice, independente, sunt cele care au cel mai mare ghinion în viața amoroasă. Există însă și câteva explicații pentru acest lucru. Iată care sunt acestea:

Sunt femei independente și pun pe primul loc propriile lor nevoi

În general, bărbații au tendința de a-și dori să fie în control, însă acest gen de femeie nu va lăsa pe nimeni să îi spună ce poate și ce nu să facă. Ele știu exact ceea ce își doresc și cum pot obține aceste lucruri. Vor să își vadă visele împlinite și speră ca persoana de lângă ele să fie la fel de puternică și de încrezătoare așa cum sunt și ele. Au nevoie de cineva care să le susțină și nu să le înfrâneze din drumul lor.

Sunt foarte pretențioase

Știu exact care le este valoarea și nu vor accepta alături decât un bărbat care să le aducă împlinire în viață. Nu se lasă doborâte de presiunea societății cu privire la ce fel de bărbat au nevoie să le fie alături. Nu sunt persoane disperate – au răbdare. Și atunci când în sfârșit vor întâlni un bărbat care să le merite energia și timpul, știu că a meritat să aștepte.

Nu le este teamă să își susțină punctul de vedere

Acestor femei nu le este teamă să spună ceea ce cred și să își susțină și să își impună punctul de vedere. Dacă partenerul le-a greșit în vreun mod, ele nu vor trece acest aspect cu vederea, ci vor spune exact ceea ce simt.

Trăiesc la intensitate maximă

Tocmai pentru că știu exact ceea ce vor, pot fi uneori foarte directe. Nu le plac jocurile, iar dacă le…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.