De ce Adele și Simon Konecki au pus capăt relației de 8 ani

0

Adele și soțul ei, Simon Konecki, s-au despărțit, reprezentanții celor doi confirmând știrea la finalul săptămânii trecute printr-un comunicat dat pentru The Associated Press. Vestea a fost o mare surpriză pentru fanii cântăreței, însă ieri publicațiile People și E! au dezvăluit unele detalii despre această separare.

„Adele și partenerul ei s-au separat”, se arată în declarația oficială. „S-au angajat să își crească fiul împreună, cu dragoste. Ca de obicei, ei solicită dreptul la intimitate. Nu vor mai exista alte comentarii în viitor”. Adele și soțul ei, Simon Konecki, au împreună un fiu, Angelo Adkins, în vârstă de 6 ani.

Și publicația People a dezvăluit că, într-adevăr, principala preocupare a lui Adele în acest moment este fiul ei, Angelo. „Fiul ei înseamnă totul pentru ea. Întreaga ei viață se învârte în jurul lui”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Adele. „Nu cred că divorțul va fi unul complicat pentru că ea este foarte grijulie atunci când vine vorba de fiul ei. Întotdeauna gândește foarte bine o decizie care ar putea să îl afecteze”.

Același lucru l-a raportat și E!. „Adele și Konecki intenționează să păstreze lucrurile cât mai simple, ca să nu se ajungă la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.