David Beckham, victima unei farse. Cum a reacționat VIDEO

0

Fostul fotbalist englez, David Beckham, a fost omagiat la începutul lunii martie cu o statuie în faţa stadionului echipei Los Angeles Galaxy, pentru contribuţia avută la dezvoltarea campionatului american de fotbal, conform Adevărul.ro.

Comediantul James Corden și echipa lui au profit de aceste eveniment special și au pus la cale o farsă de zile mari.

David Beckham a fost chemat să vadă statuia înainte ca aceasta să fie expusă, dar a avut parte de o mare surpriză… neplăcută. În loc de lucrarea originală, britanicului i-a fost prezentată o statuie falsă, deformată, care nu semăna deloc cu starul.

Un sculptor fals i-a spus fotbalistului şi invitaţilor că „a mai făcut statui pentru unii dintre cei mai faimoşi sportivi din lume, dar nimeni nu se compară cu David Beckham”.

Când obiectul a fost descoperit și Beckham a văzut că statuia avea trei dinţi, bărbia mult alungită şi posteriorul exagerat de mare, a rămas șocat, spre amuzamentul oamenilor din spatele camerelor de luat vederi.

Aceasta a aplaudat și a continuat să zâmbească elegant, deși pe chipul lui se citeau uimirea și dezamăgirea. Deși inițial atitudinea lui a fost una neașteptat de calmă, la gândul că lucrarea aceea va ajunge în văzul tuturor, fostul fotbalist și-a arătat nemulțumirea.„Ăsta nu sunt eu, nu arată ca mine….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.